Atradius Atrium, al uw online tools onder één dak.

Atradius Atrium is uw credit management portaal waarmee u met één druk op de knop uw polis kunt beheren en kredietlimieten kunt aanvragen. Op één plek, in één keer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atradius Atrium | Credit management portal

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw tijd is kostbaar. Uw interactie met Atradius dient daarom dan ook zo soepel en simpel mogelijk te verlopen.  Een state of the art online polisbeheersysteem Atradius Atrium bezorgt u info over uw kredietverzekeringspolis en business intelligence, inclusief de tool Atradius Insights, samen in één enkel, veilig portaal. Atradius Atrium zorgt ervoor dat uw administratietijd geminimaliseerd wordt en stelt u in staat altijd up to date te zijn en uw zaakjes onder controle te hebben.

Alles wat u nodig heeft op één centrale plek

Atradius Atrium is een online platform dat altijd en overal beschikbaar is, 24 uur per dag. Het is ontworpen om u te ondersteunen bij uw bedrijfsactiviteiten en het beheren van uw risico’s. U heeft niet alleen de mogelijkheid om kredietlimieten aan te vragen, maar krijgt ook toegang tot de debiteureninformatie van Atradius Insights.

Atradius Atrium biedt de volgende mogelijkheden:

  • Info over uw debiteuren opzoeken en kredietlimieten aanvragen
  • Snel een overzicht van uw portefeuille opvragen en uw polissen beheren
  • Toegang tot Atradius Insights om je portfolio op een slimme manier te beheren
  • Bekijk publicaties over de door u bewerkte landen en sectoren
  • Uw polis beheren waar en hoe u dat wilt, vanaf een pc of tablet
  • Onbetaalde facturen doorgeven en claims indienen
  • Belangrijke updates bekijken en bewerken
  • Bekijken of er door u bepaalde acties moeten uitgevoerd worden
  • Meertalige informatie en keuze uit meerdere valuta

 

Het online platform dat u altijd al wilde gebruiken

Atradius Atrium is ontstaan uit het succes van Serv@Net en Atradius Insights.

Atradius Atrium is simpel in gebruik, en vanuit het standpunt van de klant ontworpen.
Het bezorgt u relevante data, korte responstijden en transparantie over uw polistransacties en help u uw credit management te stroomlijnen.

Beklijk gerust de korte introductievideo om vlot van start te gaan.


 

 

Atradius Atrium voor makelaars en agenten

We bieden brokers en agenten op maat gemaakte overzichten en informatie, waarmee zij al hun zaken kunnen beheren, of het nu om een klein of groot aantal polissen gaat. Via de beveiligde inlogomgeving heeft u toegang tot informatie waarmee u de relatie met uw klanten kunt optimaliseren en onderdeel wordt van hun businessmodel. Zo levert u écht toegevoegde waarde.

Atradius Atrium – permanent in evolutie

Wij streven ernaar Atradius Atrium steeds verder te blijven ontwikkelen. Dit past bij onze filosofie dat het bedrijfsleven nooit stil staat en het daarom belangrijk is sterke en flexibele systemen en processen te ontwikkelen die kunnen meegroeien. Geef ons alle nodige feedback over Atrium en we gaan ermee aan de slag.  Het is uw systeem en we willen dan ook maar wat graag dat u er zich thuis in voelt.

Gerelateerde content

Atradius Insights, een revolutie in de kredietverzekeringswereld.

Product

Atradius Insights is een ware revolutie in de manier waarop klanten rapporten kunnen trekken over hun kredietverzekeringscontract.

Collect@Net, een online tool voor inzicht in uw incassozaken

Product

Via de tool Collect@Net behouden de bij Atradius verzekerde klanten alsook de incassoklanten van Atradius Collections steeds een duidelijk beeld op de door hen ingediende incassozaken.

Disclaimer

De informatie in dit document wordt uitsluitend ter algemene informatie verstrekt en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De toepasselijke voorwaarden zijn te vinden in de polis of de betreffende product- of dienstverleningsovereenkomst. Niets in dit document mag worden opgevat als strekkende tot enigerlei recht, verplichting, verantwoordelijkheid of advies aan de zijde van Atradius en derhalve ook niet tot enigerlei verplichting tot het uitvoeren van due diligence op afnemers of ten behoeve van uzelf. Indien Atradius due diligence op een afnemer uitvoert, gebeurt dit ten behoeve van haar eigen acceptatiedoeleinden en niet ten behoeve van de verzekeringsnemer of enige andere persoon. Daarnaast zijn noch Atradius noch enige aan haar verbonden ondernemingen, deelnemingen of dochterondernemingen aansprakelijk voor welke directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade dan ook voortvloeiende uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.