Atradius Atrium, al uw online tools onder één dak.

Atradius Atrium is uw credit management portaal. Via één enkel platform kunt u uw dagelijkse polisacties beheren en uw klantenportefeuille analyseren.

Globe with beams of light | Atradius Atrium

Download de Atradius Atrium brochure

Eenvoudig, relevant, transparant

Uw tijd is kostbaar. Uw interactie met Atradius moet daarom zo vlot en eenvoudig mogelijk verlopen. Atradius Atrium is een geavanceerde tool voor het beheer van kredietverzekeringspolissen waarmee u de tijd die u aan administratie besteedt tot een minimum kunt beperken, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is.

Bekijk hier een korte Atradius Atrium introductievideo.

 

 

Alles wat u nodig hebt op één plaats

Atradius Atrium is een online platform dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf elke plaats kunt gebruiken.  De functionaliteit is ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen bij het beheren van uw risico's en het mogelijk maken van handel.

Krijg onmiddellijk een overzicht van uw portefeuille

Via een beveiligde login krijgt u toegang tot Atradius Atrium, waar u een volledig overzicht hebt van uw portefeuille. U krijgt een overzicht van uw polisgegevens, ziet de totale waarde van uw kredietlimieten en niet-betalingen en kunt een lijst van uw limieten en dossiers bekijken of exporteren.

Beheer uw kredietdekking

In Atradius Atrium kunt u eventuele kredietlimieten of nog te nemen beslissingen voor uw polis bekijken, nieuwe dekking aanvragen of bestaande dekking wijzigen door het bedrag van uw kredietlimiet te verhogen of te verlagen naarmate de handel met uw afnemer evolueert.

Uw niet betaalde vorderingen indienen en volgen

U kunt al uw gevallen van niet-betaling op één plek bekijken, evenals een actueel overzicht van uw dossier en een gedetailleerde uitsplitsing van financiële informatie en dossieractiviteiten.

Makkelijke toegang tot belangrijke informatie over uw klanten

Via Atradius Atrium kunt u snel en makkelijk uw klanten of potentiële toekomstige handelspartners opzoeken aan de hand van beperkte informatie, waarbij u toegang krijgt tot bedrijfsinformatie, financiële gegevens en de buyer ratings.

Geef uw omzet op

Volgens de voorwaarden van uw polis moet u declaraties indienen voor goederen of diensten die gefactureerd zijn. Atradius Atrium maakt dit makkelijk en eenvoudig door u de mogelijkheid te bieden per land van afnemer aangifte te doen.

Ontvang updates over poliswijzigingen en volg uitstaande acties op

Ontvang meldingen wanneer er iets wijzigt binnen uw portefeuille, zoals wanneer een kredietlimiet is goedgekeurd of wanneer een nieuwe dekkingsmogelijkheid werd gevonden. Organiseer uitstaande acties en pas uw voorkeuren aan, zodat u zich kunt richten op specifieke ontwikkelingen wanneer die zich voordoen.

Toegang tot Atradius Insights om uw portefeuille te analyseren en te beheren

Met uw toegang tot Atradius Atrium kunt u uw portefeuille ook monitoren en analyseren via Atradius Insights. In deze business intelligence tool kunt u in drie muisklikken navigeren tussen een overzicht op hoog niveau en een gedetailleerd overzicht, zodat u trends kunt detecteren en proactief kunt reageren op veranderingen.

Bekijk Atradius publicaties die relevant zijn voor uw markten en handelssectoren

Atradius Atrium geeft u toegang tot rapporten over landen en handelssectoren in meer dan 40 landen, zodat u op de hoogte blijft van de huidige markttrends.

 

Atradius Insights

In het huidige uitdagende bedrijfsklimaat is actuele informatie over de prestaties van uw bedrijf, uw klanten en uw markten van vitaal belang ter ondersteuning van uw strategische planning en processen. Atradius Insights is ontworpen om u te helpen de prestaties van uw portefeuille te monitoren, risico's en kansen te identificeren, trends op te sporen en proactief te reageren op veranderingen.

Gerelateerde content

Atradius Insights, een revolutie in de kredietverzekeringswereld.

Product

Atradius Insights is een ware revolutie in de manier waarop klanten rapporten kunnen trekken over hun kredietverzekeringscontract.

Collect@Net, een online tool voor inzicht in uw incassozaken

Product

Via de tool Collect@Net behouden de bij Atradius verzekerde klanten alsook de incassoklanten van Atradius Collections steeds een duidelijk beeld op de door hen ingediende incassozaken.

Atradius API’s

Uw systeem, onze data