U wenst Atradius ambassadeur te worden?

Dat is erg makkelijk!

Atradius werkt nauw samen met haar klanten, zaakaanbrengers, bedrijfsconsultants, boekhouders en professionele federaties om hen toe te laten verschillende kredietverzekeringsoplossingen of credit managementoplossingen aan te bieden aan hun partners, bevriende ondernemers, klanten en/of leden.

1. U bent tevreden klant bij Atradius?

U bent al even klant bij Atradius en overtuigd van onze producten en diensten, u hebt de diverse voordelen ervaren en weet dat we steeds een kwaliteitsservice bieden?

Word Atradius ambassadeur binnen uw kennissenkring. Misschien heeft u al over Atradius-oplossingen gesproken met uw partners, collega's, leveranciers of klanten. Wie beter dan u, kan hen laten ontdekken welke voordelen de Atradius producten en diensten bieden.

Onderteken als onderneming of als particulier onze “Aanbrengovereenkomst” en ontvang een vergoeding telkens u ons een klant aanbrengt of stuur ons gekwalificeerde contactpersonen die mogelijk geïnteresseerd zijn in onze oplossingen door en u ontvangt een geschenk.  Wij geloven dat we uw loyaliteit moeten belonen!

 

 

 

Atradius

 

 

2. U bent een geboren netwerker/aanbrenger van contacten?

Geniet van de voordelen van een partnership met Atradius

  • Fideliseer uw klanten door hun kaspositie te beschermen en hen te behoeden voor onbetaalde facturen.
  • Bied een product aan dat uw concurrenten niet in portefeuille hebben/aanbieden.
  • Profiteer van onze effectieve ondersteuning vanaf prospectie.
  • Vertrouw op de financiële kracht en knowhow van een wereldleider in kredietverzekering.

Breid uw assortiment van producten en diensten uit door een kwaliteitsdienst aan te bieden met een internationale dimensie, wij adviseren en helpen u graag bij het ontwikkelen van een nieuwe bron van inkomsten.

Bent u een professionele federatie, dan stellen we u ook een partnerschap voor waarin specifieke voorkeursvoorwaarden voor uw leden worden geïntegreerd.