Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze casestudies lichten toe hoe we ondernemers in allerlei sectoren en landen bijstaan in het verder professionaliseren van hun creditmanagementprocessen en -praktijken.

Van Hoecke NV

Een van de voordelen van een kredietverzekering voor ons is het feit dat we flexibiliteit kunnen bieden aan onze klant. Door de diensten van Atradius en de informatie die we krijgen en de veiligheid die ingebouwd is, kunnen wij onze klanten gewoon op een betere manier bedienen. Minder frictie en minder discussie over gevoelige thema's.

Bekijk hier de volledige videogetuigenis

Van Hoecke

Panache

Panache EBVBA

In deze videogetuigenis licht Geert Wolters toe waarom hij kredietverzekering een verantwoorde kost vindt om zijn bedrijf te ondersteunen en hem bij te staan in de dagelijkse uitbouw van Panache EBVBA, verdeler van straatmeubilair. Activiteit, aanpassingsvermogen, voordelen en werkwijze worden toegelicht.

Bekijk hier de volledige videogetuigenis

Wilmet Groep

Wij geloven dat het essentieel is om een professioneel bedrijf te hebben dat onze kredieten verzekert en ons een betalingsgarantie biedt voor onze nationale en internationale klanten, wat ons toelaat om op een uiterst comfortabele manier te werken. We hebben vooral om twee redenen voor Atradius gekozen: competitieve prijzen en vooral een zeer persoonlijke service.

Bekijk hier de volledige getuigenis

Groupe Wilmet

Leybaert BVBA

In deze videogetuigenis licht Tom Leybaert toe hoe een kredietverzekering van Atradius bijdraagt aan de verdere professionalisering van zijn onderneming. Activiteit, aanpassingsvermogen, voordelen en werkwijze worden toegelicht.

Bekijk hier de volledige videogetuigenis

Leybaert video

Follett

De fabrikant van ijsmachines, Follett Corporation, gebruikt naast de gangbaar beschikbare marktinformatie ook een Atradius-kredietverzekering om hun operationele prioriteit voor algemene risicovermindering te ondersteunen. Dankzij dit inzicht kan het bedrijf met vertrouwen de juiste kredietvoorwaarden bieden en is Follett er in korte tijd in geslaagd aanzienlijk te groeien.

Lees hier de volledige getuigenis

 Follett

Ocean Trawlers Europe Ltd

Ocean Trawlers

De Atradius kredietverzekering wordt gebruikt om de verkoopstrategie van Ocean Trawlers te ondersteunen, die de afgelopen jaren zeer succesvol is geweest in heel wat markten. Het visbedrijf profiteerde van onze flexibele en snelle aanpak van stijgingen van kredietlimieten voor producttests en marktuitbreidingen.

Lees hier de volledige getuigenis

Klaus Faber AG

De operationele strategie van de groothandel in draden en kabels, Klaus Faber, is het minimaliseren van risico's en het handhaven van een duurzame balans, ongeacht het economische klimaat. Kredietverzekering ondersteunt de strategische ontwikkeling van het bedrijf, in het bijzonder met betrekking tot risicopreventie en het vermijden van wanbetalingen.

Lees hier de volledige getuigenis

Klaus Faber

Ingram

Ingram Micro

Een belangrijk doel voor Ingram Micro, het multinationaal technologiebedrijf, is het bereiken van een 'zakelijke balans' tussen enerzijds de verkoop en anderzijds het kredietrisico. Door het kredietbeheer aan Atradius uit te besteden, kon het bedrijf de kredietrisico’s beter interpreteren en zich een meer evenwichtige benadering aanmeten.

Lees hier de volledige getuigenis