Getuigenissen van klanten

Hoor wat onze klanten zeggen over samenwerken met Atradius.

Bedrijven gebruiken kredietverzekering om vele redenen - van het veiligstellen van de vorderingen tot het aanbieden van kortetermijnfinanciering aan klanten. Ontdek waarom onze klanten kredietverzekering gebruiken en hoe het hen helpt hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken in deze korte videogetuigenissen.

MBS - ICT sector

Na de overstap op een kredietverzekering bij Atradius bleek dat de kredietcontroleprocessen bij MBS zo erg verbeterd waren dat het personeel meer tijd overhield om zich op de klanten te focussen.

MBS

Ferm - sector machines

FERM biedt concurrerende betalingsvoorwaarden en beperkt haar kredietrisico in ontwikkelingslanden door gebruik te maken van Atradius Dutch State Business (DSB) en het DGGF.

Ferm

Brook Green Supply - sector energie

Door een open dialoog, inzichten en waardevolle kredietinformatie te bieden, hebben wij Brook Green Supply geholpen hun interne kredietrisicobeheerssystemen te verbeteren.

Brook Green Supply

Vero Design - gas- en houthaardsector

Na enkele ervaringen met oninbare vorderingen beschrijft Vero Design hoe wij hen gemoedsrust bieden, zodat zij zich kunnen concentreren op de productie en verkoop van haarden.

Vero Design

Georg Jensen Damask - textielsector

Onze wendbaarheid en lokale kennis van wereldwijde markten en kopers zijn belangrijke redenen waarom textielbedrijf Georg Jensen Damask met ons samenwerkt.

Georg Jensen Damask

El Ganso - Retail mode Sector

El Ganso juicht onze continue steun toe om het modemerk te helpen uitgroeien van een op het binnenland gerichte Spaanse startup tot een succesvolle internationale onderneming.

El Ganso

Janson Bridging - infrastructuursector

Janson Bridging (International) maakt gebruik van de exportkredietverzekering van Atradius Dutch State Business (DSB) om gunstige kredietvoorwaarden te bieden aan klanten in opkomende markten.

Janson Bridging

Calidad Pascual - drankensector

Calidad Pascual werkt samen met de internationale kredietverzekeringsmaatschappij Crédito y Caución Atradius om meer kennis te verwerven over de internationale markten.

Calidad Pascual

KMOdynamoo - marketing sector

Late betalers vormden voor het contentmarketingbureau KMOdynamoo de aanleiding om een kredietverzekeringspolis van Atradius af te sluiten, wat duidelijk tot een beter debiteurenbeheer heeft geleid.

KMOdynamoo

Omron - sector elektrische machines

Omron heeft een duurzame groei bereikt terwijl het de onzekerheden van de handelsbetrekkingen tussen China en de VS en de regionale transformatie van de productieomgeving heeft weten te doorstaan.

Omron

Ayonz - sector huishoudtoestellen

De Australische startup Ayonz werkte met ons samen om een robuust platform voor risicobeheer te bouwen, zodat zij zich op hun kernactiviteiten richten en kunnen groeien.

Ayonz

Lacto - voedingssector

Lacto verkoos Atradius boven alle andere kredietverzekeraars omwille van het reactievermogen van hun Account Manager en de kwaliteit van de communicatie.

Lacto