Als eigenaar, credit manager of CFO zou u uw gebouwen nooit onverzekerd laten!
Dus waarom zou u uw belangrijkste asset, uw handelsvorderingen, dan niet beschermen?

In het huidige vluchtige, zakelijke klimaat is het nu belangrijker dan ooit om uw bedrijf te beschermen tegen verlies, in geval van insolventie van een klant.

Het goede nieuws is dat een kredietverzekering veel minder kost dan u vermoedelijk denkt, dus boek vandaag nog een gesprek met een van onze specialisten in kredietverzekering en ontdek hoe een polis van Atradius u helpt uw betalingsrisico's te beheersen en verdere handel mogelijk maakt.

Wie is Atradius?

Atradius is een toonaangevend leverancier van kredietverzekeringen, borgtochten en incassodiensten met een aanwezigheid in 54 landen. We helpen bedrijven wereldwijd al meer dan 90 jaar. In Belux zijn we gevestigd in Antwerpen, Namen en Leudelange.

We werken met bedrijven in verschillende bedrijfstakken:
Metalen, farmaceutische producten, brandstof, ICT, bouw, voedsel, textiel, duurzame consumptiegoederen ... en dat voor start ups, KMO’s en gevestigde multinationals.


 

 

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering is een B2B verzekering die u beschermt tegen de betalingsrisico's die gepaard gaan met het handelen tegen kredietvoorwaarden en biedt uw onderneming drie belangrijke voordelen:

Lock

Biedt u een goede nachtrust

Beschermt uw bedrijf tegen financieel verlies wanneer een klant u niet betaalt, omdat hij momenteel krap bij kas zit of omdat hij failliet ging.
Atradius betaalt de door u geleden schade vlot uit.

Growth

Laat uw bedrijf groeien

Handel met vertrouwen en verken nieuwe markten, want uw bedrijf wordt beschermd. Banken zijn ook sneller geneigd om u geld te lenen indien u ingedekt bent via een kredietverzekeringspolis.

Time

Bespaart tijd bij het incasso

Ongeacht waar u of uw debiteur zich bevindt, wij zullen het incasso van uw openstaande facturen snel ondersteunen in elk land, tijdzone, valuta en taal. Dit is gratis als u een polis ondertekent bij Atradius.

 

Waarom een kredietverzekering bij Atradius?

Waarom zou u, met meerdere verzekeraars op de markt, marktleider Atradius kiezen als uw favoriete kredietverzekeringspartner?
 

World

Globaal bereik

Met een aanwezigheid in 54 landen zijn er experts op het terrein daar waar u handelt voor het beoordelen van de economische en politieke situatie.

Team

Toegewijd team dat voor u zorgt

We kennen uw account en sector net zo goed als u. We reageren snel op marktinformatie, zodat u met vertrouwen kunt handelen.  Stabiel team, gemiddelde ervaring in de sector +15 jaar.

Savings

Competitieve tarieven

Krijg een maximale dekking voor een correcte prijs. Onze polissen worden gemaakt op maat van uw onderneming.

Flexible

Flexibel beleid

Flexibel beleid met snelle goedkeuringen voor kredietlimietaanvragen wanneer u ze het hardst nodig hebt.

Claims

Snelle claimsbeslissingen

Een rechtlijnig claimproces zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een vergoeding ontvangt voor het verlies dat u heeft geleden bij de wanbetaling van één van uw facturen.
 

Insights

Ongeëvenaarde inzichten

Krachtige, maar eenvoudig te gebruiken online tools die u 24/7 toegang geven tot de ins & outs van uw polis alsook business intelligence van hoge kwaliteit aanreiken.

Hoe wij ondernemers helpen?

Meer dan 2000 ondernemers uit de Belux kiezen Atradius als hun  favoriete kredietverzekeraar. Of u nu een bedrijfseigenaar, creditmanager of CFO bent, wij helpen u graag bij het opstellen van een kredietverzekering op maat van uw bedrijf, een polis die aan uw behoeften voldoet.

Bekijk hieronder een video-getuigenis van enkele van onze klanten.
 

 

Panache

Bekijk hier de volledige getuigenis van Panache Ebvba

Van Houcke

Bekijk hier de volledige getuigenis van Van Hoecke NV

 

 

  

 

Let’s meet

Bij Atradius begrijpen we dat elk bedrijf en elke situatie anders is, daarom willen we vooral naar u luisteren.

Boek vandaag nog een telefoontje of afspraak met een van onze specialisten in kredietverzekering en laten we samen bespreken hoe we u en uw bedrijf kunnen helpen om uw risico’s vlotter te beheren en een veilige uitbreiding van uw klantenbestand mogelijk te maken.

 

Stel een vraag of boek een gesprek

Nog niet helemaal klaar voor een gesprek?

Geen probleem, download onze gratis “Whitepaper” met meer dan 50 tips & tricks voor uw credit management of test Atradius gratis door 3 dekkingsaanvragen te lanceren op uw prospecten/klanten om te kijken of we uw risico’s wel zouden indekken.

Whitepaper 3 testlimieten
Disclaimer

De informatie in dit document wordt uitsluitend ter algemene informatie verstrekt en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De toepasselijke voorwaarden zijn te vinden in de polis of de betreffende product- of dienstverleningsovereenkomst. Niets in dit document mag worden opgevat als strekkende tot enigerlei recht, verplichting, verantwoordelijkheid of advies aan de zijde van Atradius en derhalve ook niet tot enigerlei verplichting tot het uitvoeren van due diligence op afnemers of ten behoeve van uzelf. Indien Atradius due diligence op een afnemer uitvoert, gebeurt dit ten behoeve van haar eigen acceptatiedoeleinden en niet ten behoeve van de verzekeringsnemer of enige andere persoon. Daarnaast zijn noch Atradius noch enige aan haar verbonden ondernemingen, deelnemingen of dochterondernemingen aansprakelijk voor welke directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade dan ook voortvloeiende uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.