Eerst luisteren naar de noden van de klant en dan met de gepaste oplossing komen

Wilfried Vanbrabant, Senior District Manager, Atradius.

Onze Ambassadeurs

Word Ambassadeur naar uw klanten, partners en/of kennissen

Atradius zet graag samenwerkingsovereenkomsten met diverse partners op. Deze doordachte partnerships onderstrepen het engagement van Atradius om steeds de beste oplossingen in credit management aan te bieden alsook de kwaliteit waar elke klant recht op heeft.

Devenez notre Ambassadeur auprès de vos clients et partenaire

Producten

Kredietverzekering, onze core business

Een kredietverzekering van Atradius, een eenvoudige en flexibele verzekering die ervoor zorgt dat u steeds wordt betaald voor uw producten en diensten, zelfs bij faillissement van één van uw klanten.

Atradius Garanties

Garanties en borgstellingen vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Atradius is een internationaal erkende garantieverstrekker met een lokale aanpak.

Atradius Incasso

Atradius Collections biedt haar incassodiensten aan in elk land, elke tijdzone, valuta en taal, ongeacht waar u of uw debiteur ook in de wereld gevestigd zijn.

Global Kredietverzekering

Bij Atradius Global zien we uw multinationale business als één geheel en bieden we tegelijkertijd de lokale ondersteuning die past bij uw geografische spreiding.

Atradius Flash

Steeds op zoek naar nieuws?

Hier kunt u zich gratis inschrijven voor de Atradius Flash, onze digitale nieuwsbrief.

Regelmatig ontvangt u van ons interessante informatie over credit management, technologische evoluties, waardevolle tips, advies en acties!

Atradius Flash nieuwsbrief

Zo werken wij met onze klanten

Hieronder lichten enkele van onze collega's toe hoe zij graag met onze klanten samenwerken.

Management

Frederik Devooght - Country manager Atradius Belgium/Luxembourg

Frederik Devooght, Country Director
Ik ben trots om voor Atradius te mogen werken.

Elke werkdag opnieuw is het een plezier om er samen met mijn Atradius collega’s voor te zorgen dat onze klanten en partners zich gewaardeerd en professioneel behandeld voelen.  

Het is ongelofelijk dat zovelen onder ons praktisch hun ganse professionele carrière werkzaam zijn bij Atradius, en dit met hart en ziel. Het is fijn dat ook onze klanten en partners onderschrijven, via getuigenissen en customer surveys, dat ze deze dagdagelijkse passie en service heel sterk voelen, het is ons Atradius DNA!

Commerciële Dienst

Wilfried Vanbrabant

Wilfried Vanbrabant, Sr. District Manager
Altijd op weg naar de volgende klant

Mijn regio continu verkennen, actief deelnemen aan netwerkactiviteiten, op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt in de zakelijke wereld, luisteren naar prospecten, hen materiaal aanleveren dat hen helpt in de uitbouw van hun onderneming, op basis van hun info een mooi voorstel uitwerken en ze dan overtuigen van de voordelen van een Atradius kredietverzekeringspolis. Het blijft boeiend, elke dag opnieuw.

Starters stap voor stap zien groeien naar bloeiende ondernemingen, ze hun eerste exportactiviteit zien opstarten, de opening van een vestiging in het buitenland … wetend dat wij hen permanent ondersteunen in de uitbouw van hun credit management en hun onderneming. Daar doe ik het voor!
 

Account Management

Dirk Van de Velde

Dirk Van de Velde, Sr. Account Manager
Onze klanten ondersteunen in hun groei

Sinds jaar en dag staan klant en makelaar elke dag centraal voor mij.  Met heel wat klanten heb ik ondertussen een jarenlange relatie opgebouwd, wederzijds begrip en respect zijn sleutelbegrippen in mijn functie.

De business van elke klant doorgronden, begrijpen hoe hun bedrijf werkt en evolueert en daar dan de gepaste polis voor uitwerken blijft één van de leukste uitdagingen. Als jurist heb ik het graag allemaal correct en met de makelaar slagen we er dan ook elke keer opnieuw in om de klant de juiste modules te leveren. Door deze werkwijze weten we dat de klant zich kan concentreren op zijn core business, zo ondersteunen we onze klanten in hun groei.
 

Risk Services

Veerle Vertongen

Veerle Vertongen, Sr. Underwriter
Gefundeerde beslissingen nemen!

Als Senior Underwriter voor de bouwsector ben ik verantwoordelijk voor het onderschrijven van de risico’s op deze boeiende sector. Uiteraard moet ik daarvoor behoorlijk geïnformeerd zijn over de innovaties en evoluties binnen de sector, dien ik de impact van wetswijzigingen op de sector in te schatten en de cijfers van de diverse debiteuren nauwgezet op te volgen.

Daarom spreek ik voortdurend met klanten en debiteuren uit de sector en overleg ik met mijn collega’s. Tot snelle en accurate beslissingen komen is een permanente uitdaging, die ik en mijn collega’s elke dag opnieuw aangaan.

En als ik dan een keer niet de gevraagde kredietlimiet kan toekennen dan tracht ik vooral duidelijk toe te lichten waarom dat zo is. Dit kan onze klanten enkel helpen om ook intern de juiste gefundeerde beslissingen te nemen.

Medewerker Klantendienst

Liesbet Suykens

Liesbet Suykens, Account Executive
Are you being served?

Elke Atradiusklant krijgt een uniek contactpersoon toegewezen, van kleine KMO tot de grootste multinational. Zo garanderen we bij Atradius een individuele service voor iedereen.

Voor al uw vragen staan mijn collega’s en ikzelf elke dag klaar om correcte antwoorden te formuleren.  Gaat het over kredietlimieten, het gebruik van onze online systemen, wat er kan gedaan worden aan een onbetaald factuur of wanneer u een bepaalde uitbetaling mag verwachten of zit u met een moeilijke polisvraag? Met meer dan 100 jaar ervaring binnen het Customer Service Center vinden we ongetwijfeld binnen de kortste keren het juiste antwoord voor u. Elke keer opnieuw.
 

Ondernemen begint met goede informatie!

Faillissementen nemen sterk toe

Economische Rapporten

  • Australië,
  • Oostenrijk,
  • Algemene economie

06 apr 2023

Holding a compass | Atradius

Sterke toename van de insolventie in sommige grote economieën in 2023, in 2024 gevolgd door een jaar van relatieve stabilisatie.

Contacteer ons

Naam: Vragen voor Atradius
Telefoon: +32 (0)3 202 47 47
E-mail: belgium@atradius.com
Naam: Voor info over de terugbetaling
van uw lening
Telefoon: 03/202 44 82
E-mail: icpbox@atradius.com

Atradius is vertegenwoordigd in een groot aantal landen in diverse delen van de wereld. Kies hier het land voor de contactgegevens van een specifieke vestiging. Zoek hier