Internationale handel

Atradius organiseert webinars over de huidige economische situatie in verschillende markten. Schitterend om onze kennis over nieuwe markten te vergroten.

Credit Manager, bedrijf consumentenproducten Global 500-lijst

We publiceren diverse rapporten en documenten die inzicht en advies geven met betrekking tot handel, credit management en export. Deze lopen uiteen van onze Risk Map, die een overzicht geeft van het risiconiveau in afzonderlijke landen, tot praktisch advies. Onze handelsinformatie is bedoeld ter ondersteuning van uw eigen intern onderzoek en om u te ondersteunen bij het nemen van gefundeerde zakelijke beslissingen.

The impact of digitalisation on trade

De pandemie heeft geleid tot een explosieve toename van het gebruik van digitale hulpmiddelen in de hele wereld, wat voor het bedrijfsleven tal van nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt.

How trade relationships and tariffs are affecting trade

Manieren waarop de handel door politieke spanningen kan worden beïnvloed en hoe bedrijven kunnen werken aan het beperken van risico's en het maximaliseren van groeikansen.

How Covid-19 changed global trade forever

Een verkenning van de kansen, uitdagingen en trends waarmee bedrijven in 2021 en daarna worden geconfronteerd.

Export in de praktijk

Onze "Export in de praktijk" publicaties belichten de potentiële risico's en handelsbelemmeringen alsook de kansen bij het exporteren naar nieuwe markten.

Wereldrisicokaart

De Atradius-wereldrisicokaart geeft een overzicht van het risiconiveau van landen over de hele wereld. De kaart is gebaseerd op gegevens die onze afdeling Economisch Onderzoek heeft verzameld ...

Richtlijnen voor credit management

De Richtlijnen voor Credit Management van Atradius bieden gratis bedrijfsadvies om u te ondersteunen bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Ze omvatten nuttige checklists.