Publicaties

Via de Atradius publicaties bieden we u inzicht in de economische situatie in meer dan 40 landen en de handelsvooruitzichten van belangrijke industriesectoren.

Filter:

Publicatie in de spotlight
Veelbelovende markten voor 2022

Hoewel het herstel van de wereldwijde economie na de pandemie met horten en stoten verloopt, zien wij vijf lichtpuntjes voor exportmogelijkheden.


Economische Rapporten

  • Taiwan
  • Landbouw,
  • Automotive/Transport,

Export in de praktijk

Hier publiceren we diverse rapporten en documenten die inzicht en advies geven met betrekking tot handel, credit management en export.

Trading Briefs | Atradius

Snapshots Sectorprestaties

Een up to date rapport over de bedrijfsprestaties en kredietrisicosituatie van 14 belangrijke sectoren in 33 landen.

Industry Performance Forecast Weather Icon

Risk Map

Een wereldkaart met de politieke risico's voor individuele landen, elk kwartaal gepubliceerd door het departement Economisch Onderzoek van Atradius.

Risk map, Country Risk, Country credit ratings | Atradius

Landenrapport

Rapporten over politieke stabiliteit, economische prestaties en vooruitzichten op basis van BBP-groei, export, investeringen en consumptie-indicatoren.

Economische rapporten

Economische Rapporten

De economische ontwikkelingen en insolventietrends in ontwikkelde en opkomende markten, inclusief up to date inzichten van onze Chief Economist.

Economische rapporten

Market Monitor

Rapporten over de prestaties van belangrijke industrieën in afzonderlijke markten, met de nadruk op kredietrisico's, bedrijfsontwikkeling en financiële evoluties.

Economische rapporten

Betalingsbarometer

Een jaarlijkse weergave van de betalingseisen en –gewoonten, opgetekend tijdens interviews in meer dan 30 landen bij duizenden ondernemers.

Betalingsbarometer

Debt Collection Handbook

Het jaarlijkse International “Debt Collections Handbook” en Global Collections Review bevatten allerlei interessante info over het incassogedrag van bedrijven.

Debt Collection handbook