Publicaties

Via de Atradius publicaties bieden we u inzicht in de economische situatie in meer dan 40 landen en de handelsvooruitzichten van belangrijke industriesectoren.

Filter hier:

Publicatie in de spotlight
economic outlook 2023

De wereldeconomie blijkt veerkrachtiger dan verwacht, maar evolueert in 2024 naar een lagere groei.


Economische Rapporten

  • ,
  • Algerije,
  • Algemene economie

Export in de praktijk

Hier publiceren we diverse rapporten en documenten die inzicht en advies geven met betrekking tot handel, credit management en export.

Trading Briefs | Atradius

Weerkaart economische sectoren

Krijg via deze weerkaart inzicht in hoe wij 15 economische sectoren in 31 landen inschatten.

Industry Performance Forecast Weather Icon

Risk Map

Een wereldkaart met de politieke risico's voor individuele landen, elk kwartaal gepubliceerd door het departement Economisch Onderzoek van Atradius.

Risk map, Country Risk, Country credit ratings | Atradius

Landenrapport

Rapporten over politieke stabiliteit, economische prestaties en vooruitzichten op basis van BBP-groei, export, investeringen en consumptie-indicatoren.

Economische rapporten

Economische Rapporten

De economische ontwikkelingen en insolventietrends in ontwikkelde en opkomende markten, inclusief up to date inzichten van onze Chief Economist.

Economische rapporten

Market Monitor

Rapporten over de prestaties van belangrijke industrieën in afzonderlijke markten, met de nadruk op kredietrisico's, bedrijfsontwikkeling en financiële evoluties.

Economische rapporten

Betalingsbarometer

Een jaarlijkse weergave van de betalingseisen en –gewoonten, opgetekend tijdens interviews in meer dan 30 landen bij duizenden ondernemers.

Betalingsbarometer

Debt Collection Handbook

Het jaarlijkse International “Debt Collections Handbook” en Global Collections Review bevatten allerlei interessante info over het incassogedrag van bedrijven.

Debt Collection handbook