Atradius Atrium, al uw online tools onder één dak.

Atradius Atrium is ons nieuwe online platform waarmee u met één druk op de knop uw polis kunt beheren en kredietlimieten kunt aanvragen. Op één plek, in één keer.

 

 

 

 

 

Atradius Atrium | Credit management portal

 

 

 

 

 

In Atradius Atrium vindt u niet alleen informatie over uw kredietverzekeringen, maar ook een schat aan bedrijfsinformatie – inclusief Atradius Insights. En dit alles in één beveiligde portal. Het gebruiksvriendelijke systeem biedt u direct toegang tot informatie over uw klanten – uw debiteuren – in één duidelijk overzichtsscherm. In deze centrale portal voor creditmanagement heeft u toegang tot uw polissen, handige tools, marktinformatie, buyer ratings en publicaties. Zo tilt u uw creditmanagementprocessen naar een hoger niveau.

Alles wat u nodig heeft op één centrale plek

Atradius Atrium is een online platform dat altijd en overal beschikbaar is, 24 uur per dag. Het is ontworpen om u te ondersteunen bij uw bedrijfsactiviteiten en het beheren van uw risico’s. U heeft niet alleen de mogelijkheid om kredietlimieten aan te vragen, maar krijgt ook toegang tot de debiteureninformatie van Atradius Insights.

Atradius Atrium is nu live en biedt de volgende mogelijkheden:

  • Info over uw debiteuren opzoeken en kredietlimieten aanvragen
  • Snel een overzicht van uw portefeuille opvragen en uw polissen beheren
  • Toegang tot Atradius Insights om je portfolio op een slimme manier te beheren
  • bekijk publicaties over de door u bewerkte landen en sectoren
  • Uw polis beheren waar en hoe u dat wilt, vanaf een pc of tablet
  • onbetaalde facturen doorgeven en claims indienen
  • Belangrijke updates bekijken en bewerken
  • Bekijken of er door u bepaalde acties moeten uitgevoerd worden
  • Meertalige informatie en keuze uit meerdere valuta

En dit is slechts het begin. De komende maanden zullen we de functionaliteiten van Atradius Atrium verder uitbreiden.

Het online platform dat u altijd al wilde gebruiken

Atradius Atrium is ontstaan uit het succesvolle Serv@Net en Atradius Insights.
Onze klanten waardeerden de online mogelijkheden van Serv@Net om hun polis te beheren en de intuïtieve eenvoud en schitterende rapportage van Atradius Insights, onze portal voor managementinformatie. Op basis van deze feedback en van rechtstreekse klanteninput voor de ontwikkeling van Atrium hebben we Atradius Atrium ontwikkeld.

De geboden informatie richt zich op uw accounts en uw debiteuren. Maar Atradius Atrium biedt meer dan alleen informatie. Het is een hulpmiddel waarmee u bijzonder vlot kredietlimieten kunt aanvragen en limietbeslissingen kunt ontvangen. Wanneer u een kredietlimiet voor een klant aanvraagt, worden u de standaard dekkingsopties aangeboden. Kies simpelweg de door u gewenste optie, bevestig deze en als wij u de dekking kunnen bieden, is het direct geregeld. Is de gewenste dekking niet mogelijk, dan leggen we uit waarom .

Bekijk onze video en ontdek hoe Atradius Atrium u kan helpen.

 

Atradius Atrium voor makelaars en agenten

We bieden brokers en agenten op maat gemaakte overzichten en informatie, waarmee zij al hun zaken kunnen beheren, of het nu om een klein of groot aantal polissen gaat. Via de beveiligde inlogomgeving heeft u toegang tot informatie waarmee u de relatie met uw klanten kunt optimaliseren en onderdeel wordt van hun businessmodel. Zo levert u écht toegevoegde waarde.

Atradius Atrium – feedback en de volgende stappen

Wij streven ernaar Atradius Atrium steeds verder te blijven ontwikkelen. Dit past bij onze filosofie dat het bedrijfsleven nooit stil staat en het daarom belangrijk is sterke en flexibele systemen en processen te ontwikkelen die kunnen meegroeien. Geef ons alle nodige feedback over Atrium en we gaan ermee aan de slag.  Het is uw systeem en we willen dan ook wat graag dat u er zich thuis in voelt.

Gerelateerde content

Atradius Insights, een revolutie in de kredietverzekeringswereld.

Product

Atradius Insights is een ware revolutie in de manier waarop klanten rapporten kunnen trekken over hun kredietverzekeringscontract.

Collect@Net, een online tool voor inzicht in uw incassozaken

Product

Via de tool Collect@Net behouden de bij Atradius verzekerde klanten alsook de incassoklanten van Atradius Collections steeds een duidelijk beeld op de door hen ingediende incassozaken.